Bredeplein is een snel groeiende onderneming met drie locaties in de gemeente Renkum. Door de toenemende vraag naar kinderopvang zijn wij regelmatig op zoek naar gekwalificeerde en gedreven collega’s. Het is dus altijd goed een (open) sollicitatie met jouw persoonlijke motivatie en bijbehorende CV te sturen of te mailen naar:

Adres:
Bredeplein – ruimte voor kinderen
Europalaan 98a
6871 XX  Renkum

E-mail:
info@bredeplein.nl

Openstaande vacatures bij Bredeplein Kinderopvang:

Voor de locatie Hogenkampseweg in Renkum zijn wij op korte termijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven leid(st)er. Hij/zij gaat werken bij de Peuterklas en de BSO. Onze nieuwe collega is in ieder geval in het bezit van het diploma Pedagogisch Werker niveau 3, rijbewijs B en bij voorkeur ook kinder EHBO.

Je krijgt een jaarcontract aangeboden met een vast aantal van 27 uren per week, verdeeld over de maandag, woensdag en vrijdag. Bij goed functioneren wordt het jaarcontract omgezet in een vast dienstverband.

Wil je werken in een dynamische organisatie in de kinderopvang, mail of schrijf dan je sollicitatie met motivatie en bijbehorende CV naar het volgende adres:

Bredeplein – ruimte voor kinderen
Europalaan 98a
6871 XX  Renkum
t.a.v. Thea Guikers

info@bredeplein.nl