Ben je op zoek naar een betrouwbare en liefdevolle BSO voor jouw kind? Zoek niet verder! Bij Bredeplein begrijpen we dat het kiezen van de juiste opvang voor je kind een belangrijke beslissing is. We streven ernaar om een veilige, stimulerende en leuke omgeving te bieden waarin kinderen kunnen groeien, leren en ontdekken.

Waarom kiezen voor BSO Bredeplein

 

  • Professioneel en ervaren personeel: Ons team bestaat uit gekwalificeerde en gepassioneerde professionals die zich inzetten voor de zorg en ontwikkeling van jouw kind.
  • Veilige omgeving: Veiligheid staat bij ons voorop. We zorgen voor een omgeving die voldoet aan alle veiligheidsnormen waarin kinderen zich vrij kunnen bewegen en ontdekken.
  • Leerzame activiteiten: We bieden een gevarieerd programma vol educatieve en leuke activiteiten die aansluiten bij de leeftijd en interesses van de kinderen.
  • Opvang op maat: We begrijpen dat het leven druk kan zijn, daarom bieden we opvangtijden op maat die aansluiten bij jouw behoeften en schema.

Hoe schrijf ik mijn kind in?

Het inschrijvingsproces bij BSO Bredeplein is eenvoudig en snel:

  1. Vul het online inschrijfformulier in: Vul onderstaand inschrijfformulier in met de benodigde informatie over jou en je kind.
  2. Selecteer je voorkeuren: Geef je voorkeuren aan wat betreft locatie, opvangdagen, tijden en eventuele speciale behoeften van je kind.
  3. Verstuur je inschrijving: Controleer alle ingevoerde gegevens en verstuur je inschrijving. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met alle door jou ingevulde gegevens.
  4. Welkom bij BSO Bredeplein: Zodra je inschrijving door ons is verwerkt, heten we je van harte welkom bij BSO Bredeplein. Ons team staat klaar om jou en je kind te verwelkomen.

Neem contact op

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over onze BSO? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons vriendelijke team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw kind.

Kies vandaag nog voor BSO Bredeplein en geef jouw kind een leuke tijd!

Kindgegevens

Medische hulp ingeval van nood

Geef hier aan of er bij jouw kind sprake is van een chronische aandoening en/of beperking. Denk bijvoorbeeld aan een allergie.

Gegevens ouder(s) / verzorger(s)

De belastingdienst stelt verplicht dat de BSN nummers én geboortedata van BEIDE OUDERS (m.u.v. een één-ouder gezin) worden opgegeven.
Dit e-mail adres wordt gebruikt voor correspondentie
In een één-ouder situatie kun je de gegevens van de tweede ouder weglaten.

Arrangementkeuze

In overleg met de leiding zal gekeken worden wanneer er plaats is voor jouw kind

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Inschrijfgeld

Inschrijfgeld ad € 10.- s.v.p. overmaken op onderstaand rekeningnummer o.v.v. "Inschrijfgeld + naam van je kind".
Na ontvangst van het inschrijfgeld wordt je kind ingeschreven.

Gegevens BSO Bredeplein

BSO Bredeplein, Europalaan 98a, 6871 XX  Renkum
BSO Bredeplein is onderdeel van Bredeplein v.o.f.
Rabobank IBAN NL21RABO0119993333 | KvK 09220510