DE MENSEN VAN BSO BREDEPLEIN

Vol passie zijn de leidsters van BSO Bredeplein dagelijks met én voor uw kind(eren) aan het werk. Niet alleen met professionaliteit maar misschien nog wel meer met hun betrokkenheid geven zij de kinderen een vaste dagelijkse structuur in een veilige en uitdagende omgeving.
Alle pedagogisch medewerkers zijn minimaal PW3 gediplomeerd en zijn in het bezit van VVE en EHBO certificaten.

MARJOLEIN

Functie: Pedagogisch medewerker
Locatie: Hogenkampseweg Renkum
In dienst sinds: 2019
Aaanwezig op: Di – do

Samen met mijn man en onze twee kinderen woon ik in Renkum. In mijn vrije tijd fiets ik graag op mijn racefiets, fotografeer ik graag en houd ik ontzettend van dieren en de natuur. Ook bakken vind ik erg leuk om te doen.
Sinds november 2019 werk ik op de Hogenkampseweg bij de peuterklas en de BSO en zorg ik met veel plezier voor jullie kinderen. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen voor mij zo bijzonder. Ik vind het erg leuk om de ontwikkeling van de kinderen te volgen en ze hierin te begeleiden. Maar vooral ook, plezier maken!

Ik hoop jullie snel te zien!

CHANISE

Functie: Pedagogisch medewerker
Locatie: Europalaan Renkum / Hogenkampseweg Renkum
In dienst sinds: 2014
Aanwezig op: Ma – di – woe – do – vrij

Als klein kind wilde ik al met kinderen werken. Mijn droom is werkelijkheid geworden. Geen enkele dag is hetzelfde en dat maakt mijn beroep zo leuk. Het is mooi om te zien hoe ieder kind zich op zijn eigen manier ontwikkelt, en ik daar deel van mag uitmaken.
Buiten het werk ga ik regelmatig met vriendinnen een terrasje pakken. En daarnaast ben ik in de weekenden vaak op het voetbalveld te vinden.