Europalaan – Renkum

Bredeplein Kinderopvang

Hogenkampseweg 43
6871 JK  Renkum
06 – 11 44 32 12

Bredeplein Kinderopvang

Europalaan 98a
6871 XX  Renkum
06 – 11 77 47 19

Bredeplein Kinderopvang

Hogenkampseweg 43
6871 JK  Renkum
06 – 11 44 32 12

Europalaan 98a, 6871 XX

Maandag t/m Vrijdag tot 18.00 uur

06 – 11 77 47 19

info@bredeplein.nl

Welkom bij BSO Bredeplein, gelegen aan de Europalaan in Renkum, waar avontuur en ontspanning samenkomen in een unieke omgeving! In onze gezellige en ruime voormalige boerderij bieden we een breed scala aan activiteiten en faciliteiten, zowel binnen als buiten, om de ontwikkeling en het plezier van jouw kind te bevorderen.

Bij BSO Bredeplein streven we ernaar om een stimulerende en veilige omgeving te creëren waar kinderen zich vrij kunnen bewegen en zichzelf kunnen zijn. Onze binnenruimtes zijn ontworpen om diverse interesses en talenten te ondersteunen. Zo hebben we een inspirerend atelier waar creativiteit tot bloei komt, een voetbalkamer waar het sportieve gevoel van kinderen wordt aangewakkerd, en een gezellige televisieruimte waar ze kunnen genieten van hun favoriete films.

Voor momenten van rust is er ook een speciale ruimte voor lezen en andere kalme activiteiten. Hier kunnen kinderen zich terugtrekken met een goed boek of zich bezighouden met rustige bezigheden zoals puzzelen of tekenen.

Onze buitenruimte is evenzeer een bron van plezier en ontdekking. Omgeven door groen en natuurlijke elementen kunnen kinderen hier vrij spelen, ravotten en de wereld om hen heen verkennen. We hebben speeltoestellen, een tuin waar ze kunnen leren over planten en groeien, en voldoende ruimte voor sport en spel.

Tarieven 2024

BSO 52 weken contract: € 8,30 per uur.
BSO 40 weken contract: € 8,48 per uur.
BSO in vakantieweken  : € 8,48 per uur.
Inclusief voeding, versnaperingen en verzorgingsproducten.

Financiële tegemoetkomingen

Kinderopvangtoeslag

Voor kinderen van 4-12 jaar, waarvan beide ouders werken, is een kinderopvangtoeslag aan te vragen bij de Belastingdienst. Voor meer informatie ga naar www.toeslagen.nl, of gebruik de rekentool.

Veel gestelde vragen over BSO Bredeplein – Europalaan Renkum

LRK nummer

Voor het aanvragen van kinderopvangtoeslag heb je het LRK nummer van ons nodig.
BSO Bredeplein aan de Europalaan in Renkum staat ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang onder nummer: 167631962

GGD inspecties

De bevindingen van de GGD n.a.v. inspecties in het kader van wet- en regelgeving vind je HIER

Hoeveel weken per jaar is BSO Bredeplein open?

Aan de Europalaan in Renkum is BSO Bredeplein 52 weken per jaar open.

Wat zijn jullie openingstijden?

De locatie aan de Europalaan is maandag t/m vrijdag geopend na schooltijd tot 18.00 uur.

Hoe kan ik mijn kind inschrijven voor BSO Bredeplein?

Je kunt jouw kind inschrijven via de knop ‘Online inschrijven’ op deze pagina. Nadat we je inschrijving hebben ontvangen, kijken we of we jouw kind direct kunnen plaatsen. Wanneer we nog geen vrije plek hebben komt je kind op de wachtlijst. Zodra we een plek kunnen aanbieden, nemen we contact met je op.

Hoe vraag ik een rondleiding aan?

Je kunt een rondleiding aanvragen via de knop ‘Rondleiding aanvragen’ op deze pagina, of bel ons op nummer 06 – 11 77 47 19

Andere vestiging van BSO Bredeplein

  Renkum

  Hogenkampseweg 43