Hallo !

Wij vragen voor onze 3 locaties nieuwe collega’s.
Bredeplein is een kleine organisatie waar de lijntjes heel kort zijn. De samenstelling van ons hechte team bestaat uit 18 vrouwen in de leeftijd van 21 tot 63 jaar. De “jonkies” leren van de “oudjes”, maar andersom is zeker ook het geval.

Ben jij die leuke, energieke collega met een hart voor kinderen waar wij op zitten te wachten? Neem dan contact met ons op.

Wat zoeken wij ?

Een collega op de peutergroep. (Dit mag ook een combibaan zijn met de BSO)

De peutergroepen van Bredeplein Kinderopvang zijn VVE-groepen. Naast de kinderen voor de dagopvang komen er ook kinderen met een taalachterstand om bij ons de Nederlandse taal te leren zodat ze straks zonder taalachterstand op de basisschool starten. De uitdaging ligt daarbij voornamelijk in het stimuleren van de taalontwikkeling, met name bij kinderen met een anderstalige achtergrond. Wij werken aan de hand van thema’s uit de belevingswereld van de kinderen. Samen met je collega verzorg je dit thema:  je bedenkt activiteiten, zoekt boeken en liedjes uit, maakt leskaarten en zorgt ervoor dat alle ontwikkelingsgebieden aan bod komen.

Heb je zin om bij ons in de dagopvang te komen werken en ben jij in het bezit van een VVE-certificaat? Dan hebben wij een leuke baan voor jou .

Een collega op de BSO. (Dit mag ook een combibaan zijn met de peutergroep of ander werk)

Samen met je collega vang je de kinderen op die uit school komen. In hun vrije tijd kunnen ze samen spelen,spelletjes of activiteiten doen die jij samen met je collega hebt bedacht. In de schoolvakanties plan je samen met je collega’s  een activiteitenrooster. We gaan er graag op uit naar het bos dat bij ons op een steenworp afstand is. Kortom een leuke uitdagende baan.

Een collega voor inval bij ziekte of bij vakantie van collega’s. Helaas worden er ook wel eens leidsters ziek en dan moeten de groepen gewoon doorgaan. Ook bij vakantie moet er inval gezocht worden. Wil je niet vast zitten aan dagen en/of uren en vaste groepen,  dan is deze baan echt iets voor jou. Je wordt altijd met open armen ontvangen want onze collega’s zijn blij dat er versterking komt.

Is één van deze banen iets voor jou ? Neem dan contact op met Thea Guikers via email: info@bredeplein of telefoon: 06-11774719. Je wordt dan uitgenodigd voor een afspraak en vandaar kijken we weer verder.