HOGENKAMPSWEG – RENKUM

De Peuterklas ( voorheen peuterspeelzaal) is een leuke plek voor kinderen van 2 tot 4 jaar om elkaar te ontmoeten en samen te spelen. Leeftijdgenootjes ontwikkelen zich met elkaar zodat ze op 4- jarige leeftijd goed voorbereid zijn op de basisschool.

De Peuterklas vind u tussen basisscholen De Atlas en De Keijenberg aan de Hogenkamp-seweg 43 in Renkum. Er is een goede samenwerking met beide scholen.

Gelijk aan de basisscholen is De Peuterklas 40 weken per jaar geopend. De openings-tijden zijn van 8.00 – 12.30 uur. U kunt zelf de tijden (minimaal 3 aaneengesloten uren) en dagen bepalen.

Financiële tegemoetkomingen

Peuterwerk

Peuters (vanaf 2 jaar) waarvan 1 ouder werkt of waarvan de ouders een uitkering ontvangen kunnen een inkomensafhankelijke bijdrage ontvangen voor 6 uur opvang per week (40 weken). Om de hoogte van de bijdrage te bepalen vragen wij van u een inkomensverklaring van de belastingdienst of uw uitkeringsinstantie.

Kinderopvangtoeslag

Voor kinderen van 0 – 4 jaar, waarvan beide ouders werken, is een kinderopvangtoeslag aan te vragen bij de Belastingdienst. Voor meer informatie ga naar www.toeslagen.nl, of gebruik de rekentool.

Zoekt u opvang voor uw kind(eren) en wilt u meer weten over De Peuterklas op deze locatie, bel ons dan op telefoonnummer 06 -11 44 32 12. Bent u al overtuigd van uw keuze voor Peuterplein Kinderopvang? Kies dan voor ‘online inschrijven’.

Adres gegevens:

De Peuterklas
Hogenkampseweg 43
6871 JK  Renkum
06 – 11 44 32 12

Peuterplein Hogenkampseweg – Renkum staat ingeschreven in het Landelijk Register Kinder-opvang onder nummer: 162438096