Locatie Europalaan Renkum

De locatie aan de Europalaan in Renkum is de hoofdvestiging van Peuterplein Kinderopvang.
Aan de Europalaan 98a, op de hoek van de kruising met de Molenweg, heeft Peuterplein haar kinderopvang in de voormalige bedrijfsruimte van aannemer W. ten Böhmer. Het ruime voorplein biedt voldoende parkeergelegenheid en een veilige manier om uw kind bij Peuterplein te brengen.

Leeftijdgenootjes bij elkaar

Aan de Europalaan in Renkum werken wij met drie groepen. Een babygroep, een dreumesgroep en een peutergroep. Elke groep heeft een eigen ruimte met een passende inrichting en bij de leeftijd horende spelmaterialen.
 

In Renkum hanteren wij het zgn. open deuren beleid. Dit betekent dat de speelruimten met elkaar in verbinding staan waardoor over en weer zicht gehouden kan worden op de groepen. Uitsluitend wanneer de groepen elk een minimaal aantal kinderen hebben, worden groepen samengevoegd. Voldoende aandacht voor ieder kind is daarbij de standaard. In de babygroep kunnen maximaal 8 kinderen geplaatst worden en in de dreumesgroep maximaal 11 kinderen. In de peutergroep is plaats voor 14 kinderen.
Zoekt u opvang voor uw kind(eren)? Kom gerust eens kijken en sfeer proeven. Even een afspraak maken is raadzaam. Ons telefoonnummer is 06 – 11 77 47 19. Bent u al overtuigd van uw keuze voor Peuterplein Kinderopvang? Klik dan op de button!

 

 

Adres gegevens

Peuterplein Kinderopvang – Renkum
Europalaan 98a
6871 XX  Renkum
06 – 11 77 47 19

Peuterplein Renkum staat ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang onder nummer: 203921471

 

Meer over “Peuterplein Kinderopvang