MOZARTLAAN – DOORWERTH

Midden tussen het groen en op loopafstand van het winkelcentrum is Peuterplein Kinderopvang gevestigd in basisschool de Atlas. Augustus 2013 is de kinderopvang in Doorwerth van start gegaan.

Met oog op de toekomst is bij de start van Peuterplein Kinderopvang in Doorwerth besloten om het bestaande peuterwerk uit te breiden tot een volledige kinderdagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Er werd een extra ruimte ingericht voor de opvang van kinderen van 0 tot 2 jaar naast de peutergroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar. In mei 2014 was de uitbreiding een feit. Een volledige kinderdagopvang met twee groepen (0 tot 2 jaar en 2 tot 4 jaar) voor alle kinderen uit Doorwerth en omgeving.

Financiële tegemoetkomingen

Peuterwerk

Peuters (vanaf 2 jaar) waarvan 1 ouder werkt of waarvan de ouders een uitkering ontvangen kunnen een inkomensafhankelijke bijdrage ontvangen voor 6 uur opvang per week (40 weken). Om de hoogte van de bijdrage te bepalen vragen wij van u een inkomensverklaring van de belastingdienst of uw uitkeringsinstantie.

Kinderopvangtoeslag

Voor kinderen van 0 – 4 jaar, waarvan beide ouders werken, is een kinderopvangtoeslag aan te vragen bij de Belastingdienst. Voor meer informatie ga naar www.toeslagen.nl, of gebruik de rekentool.

Er zijn nog enkele plaatsen voor uw kind(eren) vrij. Zowel in de groep 0 tot 2 jarigen als in de groep 2 tot 4 jarigen. Hebt u interesse? Maak vrijblijvend een afspraak met de leidsters Lisa, Melanie, Antoinette en Kimberley (06 – 21 18 08 78) en kom gerust een keer kijken. Maar u kunt natuurlijk ook ……

Adres gegevens:

Peuterplein Kinderopvang
Mozartlaan 1
6865 GA  Doorwerth
06 – 21 18 08 78

Peuterplein Mozartlaan – Doorwerth staat ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang onder nummer: 145559877