Sinterklaas bij Peuterplein Renkum

SinterklaasAl vanaf de stoomboot richting Nederland had Sinterklaas een postduif naar Peuterplein in Renkum gestuurd met de boodschap dat hij ook in 2017 de kinderen zou komen bezoeken.
Zaterdag 2 december was het dan eindelijk zover. Terwijl de kinderen de mooiste Sinterklaas liedjes zongen stapte de Sint met twee Pieten rond kwart over tien naar binnen. Het feest kon beginnen.

Maar waar waren de kadootjes gebleven die Sinterklaas had meegenomen. De verstop-piet had Sinterklaas niet verteld waar hij de kadootjes had neergelegd. Gelukkig wist één van de Pieten raad. Hij vertelde de kinderen dat ze in de stoomboot konden gaan zoeken. Niet de stoomboot van Sinterklaas …….. maar de stoomboot van Peuterplein. Al snel werden de kadootjes gevonden en kon Sinterklaas met uitdelen beginnen.

Voor alle kinderen van Peuterplein had Sint iets meegenomen. En dat leverde heel veel blije gezichtjes op. Nadat de kadootjes uitgedeeld waren namen Sinterklaas en zijn Pieten onder de luide klanken van Dag Sinterklaasje, dááág …… dááág afscheid van de kinderen en hun ouders.

En weet je ………. hij heeft beloofd dat hij volgend jaar weer naar Peuterplein komt.

Meer foto’s