Europalaan Renkum

Bredeplein Kinderopvang

Europalaan 98a
6871 XX  Renkum
06 – 11  77 47 19

Bredeplein Kinderopvang

Hogenkampseweg 43
6871 JK  Renkum
06 – 11 44 32 12

Peuterplein Kinderopvang

Mozartlaan 1
6865 GA  Doorwerth
06 – 21 18 08 78

Europalaan 98a, 6871 XX

Maandag t/m Vrijdag van 7.30 uur tot 18.00 uur

06 – 11 77 47 19

info@bredeplein.nl

Peuterplein
BSO Bredeplein

Bij Peuterplein staat de ontwikkeling en het welzijn van elk kind centraal. Onze hoofdvestiging aan de Europalaan biedt een warme en stimulerende omgeving waarin kinderen van 0 tot 4 jaar kunnen gedijen en groeien. Met toegewijde en ervaren professionals zorgen we voor een veilige en liefdevolle omgeving waarin kinderen zich vrij voelen om te verkennen, te leren en te bloeien.

Onze Groepen:

Babygroep de Muizen:

In onze babygroep worden de allerkleinsten liefdevol verzorgd door ervaren peda-gogisch medewerkers. We begrijpen dat elk kind uniek is en daarom bieden we een individuele aanpak die afgestemd is op de behoeften van elk kind. Van knuffelen en troosten tot het stimuleren van de zintuigen, we zorgen ervoor dat uw baby zich veilig en geborgen voelt.

Dreumesgroep de Konijnen:

Voor nieuwsgierige dreumesen bieden we een stimulerende omgeving waarin ze kunnen spelen, ontdekken en nieuwe vaardigheden kunnen ontwikkelen. Onze ervaren medewerkers begeleiden hen bij het verkennen van de wereld om hen heen, terwijl ze zorgen voor een gebalanceerd programma van activiteiten die de ontwikkeling van motorische en cognitieve vaardigheden bevorderen.

Peutergroep de Vossen:

In onze peutergroep moedigen we de ontluikende onafhankelijkheid van kinderen aan en bereiden we hen voor op de overgang naar de basisschool. Met een combinatie van gestructureerde activi-teiten en vrije speeltijd stimuleren we hun nieuwsgierigheid en creativiteit. We bieden een rijke leeromgeving waarin sociale interactie, taalontwikkeling en zelfexpressie worden aangemoedigd.

Tarieven 2024

 

Kinderdagverblijf en/of Peuterwerk: € 9,40 per uur - inclusief voeding, luiers en verzorgingsproducten.

Financiële tegemoetkomingen

Kinderopvangtoeslag

Voor kinderen van 0 - 4 jaar, waarvan beide ouders werken, is een kinderopvangtoeslag aan te vragen bij de Belastingdienst. Voor meer informatie ga naar www.toeslagen.nl, of gebruik de rekentool.

Peuterwerk

Peuters (vanaf 2 jaar) waarvan 1 ouder werkt of waarvan de ouders een uitkering ontvangen kunnen een inkomensafhankelijke bijdrage ontvangen voor 6 uur opvang per week (40 weken). Om de hoogte van de bijdrage te bepalen vragen wij een inkomensverklaring van de belastingdienst of uitkeringsinstantie.

Veelgestelde vragen over Peuterplein - Europalaan Renkum

LRK nummer

Voor het aanvragen van kinderopvangtoeslag heb je het LRK nummer van ons nodig.
Peuterplein aan de Europalaan in Renkum staat ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang onder nummer: 203921471

GGD inspecties

De bevindingen van de GGD n.a.v. inspecties in het kader van wet- en regelgeving vind je HIER

Hoeveel weken per jaar is Peuterplein open?

Aan de Europalaan in Renkum is Peuterplein 52 weken per jaar open.

Wat zijn jullie openingstijden?

De locatie aan de Europalaan is maandag t/m vrijdag geopend van 7.30 tot 18.00 uur.

Hoe kan ik mijn kind inschrijven voor Peuterplein

Je kunt jouw kind inschrijven via de knop 'Online inschrijven' op deze pagina. Nadat we je inschrijving hebben ontvangen, kijken we of we jouw kind direct kunnen plaatsen. Wanneer we nog geen vrije plek hebben kom je op de wachtlijst. Zodra we een plek kunnen aanbieden, nemen we contact met je op.

Hoe vraag ik een rondleiding aan?

Je kunt een rondleiding aanvragen via de knop 'Rondleiding aanvragen' op deze pagina, of bel ons op nummer 06 - 11 77 47 19

Bij BSO Bredeplein streven we ernaar om een stimulerende en veilige omgeving te creëren waar kinderen zich vrij kunnen bewegen en zichzelf kunnen zijn. Onze binnenruimtes zijn ontworpen om diverse interesses en talenten te ondersteunen. Zo hebben we een inspirerend atelier waar creativiteit tot bloei komt, een voetbalkamer waar het sportieve gevoel van kinderen wordt aangewakkerd, en een gezellige televisieruimte waar ze kunnen genieten van hun favoriete films.

Voor momenten van rust is er ook een speciale ruimte voor lezen en andere kalme activiteiten. Hier kunnen kinderen zich terugtrekken met een goed boek of zich bezighouden met rustige bezigheden zoals puzzelen of tekenen.

Onze buitenruimte is evenzeer een bron van plezier en ontdekking. Omgeven door groen en natuurlijke elementen kunnen kinderen hier vrij spelen, ravotten en de wereld om hen heen verkennen. We hebben speeltoestellen, een tuin waar ze kunnen leren over planten en groeien, en voldoende ruimte voor sport en spel.

Tarieven 2024

BSO 52 weken contract: € 8,30 per uur.
BSO 40 weken contract: € 8,48 per uur.
BSO in vakantieweken  : € 8,48 per uur.
Inclusief voeding, versnaperingen en verzorgingsproducten.

Financiële tegemoetkomingen

Kinderopvangtoeslag

Voor kinderen van 4-12 jaar, waarvan beide ouders werken, is een kinderopvangtoeslag aan te vragen bij de Belastingdienst. Voor meer informatie ga naar www.toeslagen.nl, of gebruik de rekentool.

Veelgestelde vragen over BSO Bredeplein - Europalaan Renkum

LRK nummer

Voor het aanvragen van kinderopvangtoeslag heb je het LRK nummer van ons nodig.
BSO Bredeplein aan de Europalaan in Renkum staat ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang onder nummer: 167631962

GGD inspecties

De bevindingen van de GGD n.a.v. inspecties in het kader van wet- en regelgeving vind je HIER

Hoeveel weken per jaar is BSO Bredeplein open?

Aan de Europalaan in Renkum is BSO Bredeplein 52 weken per jaar open.

Wat zijn jullie openingstijden?

De locatie aan de Europalaan is maandag t/m vrijdag geopend na schooltijd tot 18.00 uur.

Hoe kan ik mijn kind inschrijven voor BSO Bredeplein?

Je kunt jouw kind inschrijven via de knop 'Online inschrijven' op deze pagina. Nadat we je inschrijving hebben ontvangen, kijken we of we jouw kind direct kunnen plaatsen. Wanneer we nog geen vrije plek hebben komt je kind op de wachtlijst. Zodra we een plek kunnen aanbieden, nemen we contact met je op.

Hoe vraag ik een rondleiding aan?

Je kunt een rondleiding aanvragen via de knop 'Rondleiding aanvragen' op deze pagina, of bel ons op nummer 06 - 11 77 47 19