Mozartlaan Doorwerth

Bredeplein Kinderopvang

Mozartlaan 1
6865 GA  Doowerth
06 – 21 18 08 78

Bredeplein Kinderopvang

Europalaan 98a
6871 XX  Renkum
06 – 11 77 47 19

Bredeplein Kinderopvang

Hogenkampseweg 43
6871 JK  Renkum
06 – 11 44 32 12

Mozartlaan 1, 6865 GA

Maandag t/m Vrijdag van 7.30 uur tot 18.00 uur

06 – 21 18 08 78

peuterpleindoorwerth@bredeplein.nl

Bij Peuterplein Kinderopvang geloven we in een liefdevolle en stimulerende omgeving waar kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Gelegen te midden van natuurlijk groen en toch centraal in de dorpskern, bieden wij een warme en veilige plek voor jouw kind om te groeien, te leren en plezier te hebben.

Onze Groepen:

In onze babygroep bieden we een rustige en kalmerende omgeving waar de aller-kleinsten liefdevolle zorg en aandacht krijgen van ons toegewijde team van profes-sionals. We koesteren de ontwikkeling van elke baby, van hun eerste glimlach tot hun eerste stapjes.

Voor peuters bieden we een boeiende omgeving vol ont-dekking en avontuur. Onze ervaren pedagogische mede-werkers moedigen de nieuwsgierigheid van peuters aan door middel van spel, creatieve activiteiten en inter-actieve projecten. Bij Peuter-plein zien we elke dag als een kans om de wereld door de ogen van een kind te zien en hen te helpen groeien in hun eigen tempo.

Naast ons stimulerende binnenprogramma genieten de kinderen ook van de ruime buitenruimte waar ze kunnen rennen, spelen en ont-dekken. We geloven in het belang van buiten spelen en moedigen de kinderen aan om de wereld om hen heen te verkennen.

We zien ouders als eerste en belangrijkste opvoeders van hun kinderen en verwelkomen hun betrokkenheid en feedback. Daarom proberen we bij Peuterplein een vertrouwensband op te bouwen d.m.v. een open communicatie en samenwerking met ouders.

Nieuwbouw:

Met een opleverdatum in 2026 wordt er druk gewerkt aan een spiksplinternieuwe Peuterpleinlocatie midden in het groen. Wij zullen regelmatig updates plaatsen over het bouwproces.

Tarieven 2024

 

Kinderdagverblijf & Peuterspeelzaal: € 9,40 per uur – inclusief voeding, luiers en verzorgingsproducten.

Financiële tegemoetkomingen

Peuterspeelzaal

Peuters (vanaf 2 jaar) waarvan 1 ouder werkt of waarvan de ouders een uitkering ontvangen kunnen een inkomensafhankelijke bijdrage ontvangen voor 6 uur opvang per week (40 weken). Om de hoogte van de bijdrage te bepalen vragen wij een inkomensverklaring van de belastingdienst of je uitkeringsinstantie.

Kinderopvangtoeslag

Voor kinderen van 0 – 4 jaar, waarvan beide ouders werken, is een kinderopvangtoeslag aan te vragen bij de Belastingdienst. Voor meer informatie ga naar www.toeslagen.nl, of gebruik de rekentool.

Veelgestelde vragen over Peuterplein – Mozartlaan Doorwerth

LRK nummer

Voor het aanvragen van kinderopvangtoeslag heb je het LRK nummer van ons nodig.
Peuterplein aan de Mozartlaan in Doorwerth staat ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang onder nummer: 145559877

GGD inspecties

De bevindingen van de GGD n.a.v. inspecties in het kader van wet- en regelgeving vind je HIER

Hoeveel weken per jaar is Peuterplein open?

Aan de Mozartlaan in Doorwerth is Peuterplein 52 weken per jaar open.

Wat zijn jullie openingstijden?

De locatie aan de Mozartlaan is maandag t/m vrijdag geopend van 7.30 tot 18.00 uur.

Hoe kan ik mijn kind inschrijven voor Peuterplein

Je kunt jouw kind inschrijven via de knop ‘Online inschrijven’ op deze pagina. Nadat we je inschrijving hebben ontvangen, kijken we of we jouw kind direct kunnen plaatsen. Wanneer we nog geen vrije plek hebben kom je op de wachtlijst. Zodra we een plek kunnen aanbieden, nemen we contact met je op.

Hoe vraag ik een rondleiding aan?

Je kunt een rondleiding aanvragen via de knop ‘Rondleiding aanvragen’ op deze pagina, of bel ons op nummer 06 – 21 18 08 78