Ons aanbod

Bij Peuterplein kun je, afhankelijk van de vestiging, kiezen voor het kinderdagverblijf (0-4 jaar) of peuterspeelzaal (2-4 jaar).
Voor schoolgaande kinderen is er BSO Bredeplein op twee locaties in Renkum.
Op deze pagina leggen we uit wat de verschillende vormen van opvang inhouden, en welke service we per locatie aanbieden.

Peuterplein

Kinderdagverblijf (KDV)

Op de KDV’s van Peuterplein vangen wij kinderen op in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 7.30 uur tot 18.00 uur. Bij aanvang van de opvang worden in een contract de dagen en tijden van de opvang van jouw kind vastgelegd. Met een minimum van drie aaneengesloten uren per dag kun je je kind brengen en halen op de tijden die jou het beste uitkomen. Afwijken van deze afspraken kan uitsluitend incidenteel en met een geldige reden. De opvang op het KDV van Peuterplein is inclusief voeding, luiers en verzorgingsproducten.
Peuterplein Kinderdagverblijf bieden wij aan op de volgende vestigingen:
Europalaan – Renkum
Mozartlaan – Doorwerth

Peuterspeelzaal (PSZ)

Kinderen van 2 tot 4 jaar heten wij van maandag tot en met vrijdag, voor maximaal zes uur per week, van harte welkom op de PSZ’s van Peuterplein. De speelzalen aan de Europalaan en Mozartlaan zijn geopend van 7.30 uur tot 18.00 uur. De vestiging aan de Hogenkampseweg heeft openingstijden van 8.30 uur tot 12.30 uur. Verder is deze vorm van opvang gelijk aan die van het KDV van Peuterplein.
Peuterplein Peuterspeelzaal bieden wij aan op de volgende vestigingen:
Europalaan – Renkum
Hogenkampseweg – Renkum
Mozartlaan – Doorwerth

Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)

Als enige in de gemeente Renkum wordt op alle drie de locaties van Peuterplein Voor- en Vroegschoolse Educatie aangeboden. Kinderen komen voor VVE in aanmerking wanneer sprake is van een taalachterstand en/of een tweetalige opvoeding. Kinderen met VVE worden 16 uur per week opgevangen en begeleid door VVE gecertificeerde medewerkers van Peuterplein. Op indicatie van het consultatiebureau krijgt een kind VVE toegewezen.

BSO Bredeplein

BSO Bredeplein biedt BuitenSchoolse Opvang voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar in een huiselijke en warme sfeer. In een veilige, inspirerende omgeving, onder leiding van deskundige pedagogisch medewerkers, krijgen de kinderen mogelijkheden en uitdagingen aangereikt om zich optimaal te kunnen ontplooien. Bij ons staat de eigenheid van het kind centraal. Onze BSO biedt de kinderen een gezellige omgeving en op hun leeftijd afgestemde (speel)materialen. Creativiteit en nieuwsgierigheid worden geprikkeld om kinderen de gelegenheid te bieden nieuwe interesses te ontdekken en zichzelf te ontwikkelen. En daar hoort wat ons betreft ‘buiten de lijntjes kleuren’ ook bij!
De BSO’s van Bredeplein zijn geopend tot 18.00 uur en vind je op de volgende vestigingen:
Europalaan – Renkum
Hogenkampseweg – Renkum