Waarom Bredeplein

Bij Bredeplein geloven we dat kinderopvang meer is dan alleen een plek waar kinderen verblijven. Het is een cruciale fase in hun ontwikkeling, waarbij een veilige, stimulerende omgeving van essentieel belang is. Daarom bieden we niet alleen opvang, maar streven we naar een totaalervaring die ouders en kinderen ondersteunt op elke stap van hun reis. Hier zijn enkele redenen waarom Bredeplein de ideale keuze is voor jouw kind:

Maatwerk in opvangtijden

Bij Bredeplein begrijpen we dat flexibiliteit in de opvang van hun kinderen voor ouders van groot belang is. Daarom bieden we maatwerk in opvangtijden, zodat je de opvang kunt afstemmen op jouw drukke schema. Of het nu gaat om ochtenden, middagen of hele dagen, met een minimum van drie aaneengesloten uren per keer kun jij je kindje brengen op de tijden die jou het beste uitkomen.

Doorgaande lijn met basisonderwijs

Bij ons stopt de ondersteuning niet bij de kinderopvang. We streven naar een naadloze overgang naar het basisonderwijs, waarbij we samenwerken met scholen om een doorgaande lijn te creëren in de ontwikkeling van je kind. Dit zorgt voor een vloeiende overgang en een sterke basis voor de toekomstige successen van je kind.

Enige aanbieder van Voor- en vroegschoolse educatie

Bij Bredeplein zijn we trots op onze toewijding aan de (taal)ontwikkeling van jonge kinderen. Als enige aanbieder van Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) in de gemeente Renkum, bieden we programma’s die zijn ontworpen om de taalontwikkeling van kinderen te stimuleren en hen voor te bereiden op een succesvolle schoolloopbaan.

52 weken per jaar geopend

Bij Bredeplein begrijpen we dat het leven van ouders het hele jaar door doorgaat. Daarom zijn we 52 weken per jaar geopend, inclusief vakantieperiodes. Zo bieden we continuïteit en gemoedsrust, wetende dat je altijd op ons kunt rekenen, ongeacht de tijd van het jaar.

Thematisch werken en ontwikkeling

We stimuleren de ontwikkeling van jouw kind op verschillende gebieden, waaronder taal, sociaal-emotioneel, creatief en motorisch. We gebruiken hiervoor de methode Startblokken Basisontwikkeling, die speciaal is ontworpen om jonge kinderen te helpen groeien en bloeien.

Kind volgsysteem KIJK!

Om de ontwikkeling van jouw kind goed te kunnen volgen, maken we gebruik van het kind volgsysteem KIJK. Hiermee kunnen we de voortgang van je kind op verschillende ontwikkelingsgebieden nauwkeurig bijhouden en waar nodig aanpassingen maken in ons programma.

Kleine groepen met vaste leidsters

Bij Bredeplein geloven we in de kracht van stabiliteit en vertrouwen. Daarom werken we met kleine groepen, zodat jouw kind zich veilig en geborgen voelt. Onze vaste leidsters zorgen voor een persoonlijke en liefdevolle benadering.

3+ groep

Speciaal voor peuters vanaf 3 jaar hebben we een groep die gericht is op de voorbereiding op de basisschool. Hier worden vaardigheden geoefend die belangrijk zijn voor een soepele overgang naar het basisonderwijs.

Geef je kind de juiste start!

Bij Bredeplein streven we ernaar om niet alleen een opvangcentrum te zijn, maar een partner in de ontwikkeling van je kind. Met onze maatwerkoplossingen, toewijding aan educatie en transparante communicatie, bieden we een omgeving waarin je kind kan gedijen en groeien. Kies voor Bredeplein en geef je kind de beste start in het leven!