Bredeplein Kinderopvang, hoe het allemaal begon …

De twee initiatiefnemers van Bredeplein Kinderopvang, Thea en Cocki, besloten na jarenlang in de kinderopvang te hebben gewerkt, zelf een kinderopvang te starten. Zij zagen kansen waar het gaat om het aanbieden van maatwerk in opvanguren, het centraal stellen van de kinderen en hun ouders en kinderen voor te bereiden op de basisschool (doorgaande lijn). Die visie blijkt een schot in de roos en heeft tot nu toe als resultaat drie goedlopende opvanglocaties in Renkum en Doorwerth.

Kleinschaligheid en persoonlijke aandacht

Bij Bredeplein Kinderopvang verwelkomen we kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar in een warme, huiselijke omgeving waar aandacht voor het individuele kind centraal staat. Voor de kleintjes van 0 tot 4 jaar is er KDV Peuterplein, en de groteren van 4 tot 12 jaar worden opgevangen bij BSO Bredeplein. Onze kinderopvang is meer dan alleen een plek waar kinderen worden opgevangen; het is een tweede thuis waar liefdevolle zorg en persoonlijke aandacht de basis vormen. Onze kleinschalige opvang biedt het voordeel van een huiselijke sfeer en persoonlijke interactie. Met een beperkt aantal kinderen stellen we ons in staat om elk kind persoonlijk te leren kennen, waardoor we hun individuele behoeften beter begrijpen. Door deze benadering zorgen we voor een vertrouwde en veilige omgeving, waarin kinderen zich vrij voelen om te verkennen en te leren.

Onze visie

Bij Bredeplein geloven we dat elk kind uniek is en recht heeft op een veilige, vertrouwde omgeving waarin het zich optimaal kan ontwikkelen. Onze visie is dan ook gebaseerd op het creëren van optimale ontwikkelingskansen voor alle kinderen van 0 tot 12 jaar door het aanbieden van een veelzijdige en passende ontwikkelingsmethode: Startblokken basisontwikkeling.

Pedagogisch beleid

Bij Bredeplein geloven we dat elk kind een uniek individu is, vol potentieel en nieuwsgierigheid. Ons pedagogisch beleid is gericht op het creëren van een veilige, stimulerende en inclusieve omgeving waarin kinderen, ongeacht hun culturele achtergrond of kerkelijke gezindte, kunnen floreren en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Ook kinderen met een geestelijke of lichamelijke beperking zijn, in goed overleg, welkom bij Bredeplein. In ons pedagogisch beleid staat vermeld vanuit welke uitgangspunten wij werken. Deze kun je hier downloaden:

Activiteiten op maat

Bij Bredeplein geloven we in een evenwichtige benadering van spelen, leren en rust. Onze dagelijkse activiteiten zijn zorgvuldig ontworpen om de nieuwsgierigheid van elk kind te stimuleren en hun natuurlijke talenten te ontwikkelen. Of het nu gaat om creatieve knutselsessies, speelse buitenactiviteiten of rustige momenten voor verhalen en rust, we passen ons programma aan om aan de unieke behoeften van elk kind te voldoen.

Samenwerking met ouders

We begrijpen dat ouders de eerste en belangrijkste opvoeders zijn. Daarom hechten we veel waarde aan open communicatie en samenwerking met ouders. We streven ernaar om een vertrouwensband met ouders op te bouwen, waarbij we regelmatig updates delen over de ontwikkeling en belevenissen van hun kinderen. Onze deur staat altijd open voor vragen, suggesties en gesprekken over de individuele behoeften van elk kind.

Neem contact met ons op

Ben je op zoek naar een kleinschalige kinderopvang met oog voor het individuele kind? Bij Bredeplein Kinderopvang verwelkomen we jouw kind met open armen in een huiselijke en liefdevolle omgeving. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een rondleiding of om je kind aan te melden. Wij kijken ernaar uit om samen de beste zorg en aandacht te bieden aan jouw kostbaarste bezit.

Renkum - Europalaan

Renkum - Hogenkampseweg

Doorwerth - Mozartlaan