TARIEVEN

Bij aanvang van de opvang van uw kind wordt in overleg het aantal vaste contracturen afgesproken. Afwijken van de contracturen kan uitsluitend incidenteel en met een geldige reden.
Peuterplein Kinderopvang rekent een tarief van € 8,80 per uur. Uitsluitend het aantal afgenomen uren worden in rekening gebracht. Daarmee is Peuterplein veruit de voordeligste en meest flexibele aanbieder van kinderopvang in de gemeente Renkum!
Aan het einde van elke maand ontvangt u een factuur met het maandbedrag voor de volgende maand. Het tarief voor de opvang is inclusief voeding, luiers en verzorgingsproducten.

Kinderopvangtoeslag

U kunt mogelijk kinderopvangtoeslag krijgen van de overheid. Op www.toeslagen.nl vindt u alle informatie over de kinderopvangtoeslag en kunt u ook de hoogte van uw persoonlijke toeslag berekenen. Of gebruik de rekentool.
Voor vragen over de kinderopvangtoeslag of een papieren aanvraagformulier kunt contact opnemen met de BelastingTelefoon: 0800 – 0543.

Landelijk register Kinderopvang

Voor de aanvraag van kinderopvangtoeslag heeft u het inschrijfnummer van Peuterplein in het Landelijk Register Kinderopvang nodig:

  • Renkum Europalaan:                 203921471
  • Renkum Hogenkampseweg:    162438096
  • Doorwerth Mozartlaan:             145559877

 

Direct overstappen – 1 maand gratis opvang

Komt u binnenkort in de gemeente Renkum wonen, of heeft u een andere reden om naar een andere kinderopvang over te stappen?
Peuterplein heet u en uw kind van harte welkom!
Wanneer u direct overstapt kunt u mogelijk één maand voor dubbele kosten komen te staan (de meeste kinderopvang werkt met de wettelijke opzegtermijn van 1 maand). In dat geval is de eerste maand opvang van uw kind bij Peuterplein helemaal gratis. Om hiervoor in aanmerking te komen dient u een bewijs van opzegging van de vorige kinderopvang te overleggen.