DE MENSEN VAN PEUTERPLEIN

Vol passie zijn de leidsters van Peuterplein Kinderopvang dagelijks met én voor uw kind(eren) aan het werk. Niet alleen met professionaliteit maar misschien nog wel meer met hun betrokkenheid geven zij de kinderen een vaste dagelijkse structuur in een veilige en uitdagende omgeving.
Alle pedagogisch medewerkers zijn minimaal PW3 gediplomeerd en zijn in het bezit van VVE en EHBO certificaten.

PETRA

Functie: Pedagogisch medewerker
Locatie: Europalaan Renkum
In dienst sinds: 2013
Aanwezig op: Ma -di – do

Ik heb Cocki en Thea leren kennen toen ik stage bij hen ging lopen bij de toenmalige Peuterspeelzaal het “Wolfje” in Wolfheze. Ik heb daar een hele leuke en leerzame stageperiode gehad. Toen Cocki en Thea Peuterplein begonnen en ik daar kon komen werken was ik dan ook heel erg blij. Ik werk nu op de peutergroep met kinderen van 2-4 jaar en dat bevalt me prima. Ik verbaas me er telkens weer over hoe snel een kind ontwikkelt en over de verschillen in karakters onderling. En dat maakt het werk juist zo leuk en afwisselend.

COCKI

Functie: Directie / Pedagogisch medewerker
Locatie: Hogenkampseweg Renkum
In dienst sinds: 2010
Aanwezig op: Di – woe – do

Voordat ik in de kinderopvang terecht kwam, heb ik allerlei wegen bewandeld. In 2000 verhuisde ik met man en 3 kinderen van Amsterdam naar Renkum. Ik vond hier werk in de kinderopvang en van het een kwam het ander. Met kinderen werken vind ik heel inspirerend en hartverwarmend. Mijn grote uitdaging is om kinderen zoveel mogelijk positieve bagage mee te geven.

LISA

Functie: Locatiemanager / Pedagogisch medewerker
Locatie: Mozartlaan Doorwerth
In dienst sinds: 2013
Aanwezig op: Ma – di – do

Ik ben altijd al dol op kinderen geweest en dat is ook een belangrijke reden dat ik in de kinderopvang ben gaan werken. Ik vind het erg leuk om een kind op te zien groeien, te helpen in hun ontwikkeling door leuke activiteiten en structuur aan te bieden. En natuurlijk de liefdevolle band die je met ze opbouwt. Naast werken heb ik natuurlijk ook nog andere hobby’s, zoals gezellig winkelen en lekker koken. Ik hoop dat ik samen met u en de kinderen een fijne tijd zal hebben bij Peuterplein!

THEA

Functie: Directie / Pedagogisch medewerker / Administratie
Locatie: Europalaan Renkum
In dienst sinds: 2010
Aanwezig op: Ma – di – do – vrij

Op 40-jarige leeftijd heb ik me omgeschoold van secretaresse naar pedagogisch medewerker. Die keuze had ik 20 jaar eerder moeten maken. Want nu heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt. De kinderopvang is een bewuste keuze. Er is niets zo mooi dan kinderen te zien opgroeien van een baby naar een kleuter. Als pedagogisch medewerker stimuleer ik de kinderen in hun ontwikkeling wat soms een uitdaging,  maar wel altijd leuk is. De onbevangen spontaniteit en eerlijkheid van de kinderen maakt dit beroep zo mooi.

MELANIE

Functie: Pedagogisch medewerker
Locatie: Europalaan Renkum / Mozartlaan Doorwerth
In dienst sinds: 2017
Aanwezig op: Ma – di – do – vrij

Mijn naam is Melanie en ik ben werkzaam bij Peuterplein Kinderopvang vanaf oktober 2017. Ik ben meestal te vinden op de locatie Doorwerth,  maar werk soms ook in Renkum. Ik heb het erg naar m’n zin, en werk hier met veel plezier. Het mooiste aan werken met kinderen is dat ik een steentje bij mag  dragen aan de ontwikkeling,  en vind het ook mooi om te zien hoe puur en zorgeloos kinderen zijn.  Ik heb de opleiding pedagogisch werk gedaan, en heb als invaller op verschillende locaties en als gastouder inmiddels vijf jaar ervaring in de kinderopvang.  Verder zijn mijn  hobby’s sporten, darten, gitaar spelen, soms uitgaan of een terrasje pakken. Ik hoop dat ik nog lang bij Peuterplein Kinderopvang werkzaam mag zijn.

MIRJAM

Functie: Ass. manager / Pedagogisch medewerker
Locatie: Europalaan Renkum
In dienst sinds: 2013
Aanwezig op: Ma – di – do – vrij

Als klein kind wilde ik al met kinderen werken. Kinderen zijn als een open boek. Ze zijn ontvankelijk, inventief, slim, eerlijk en leven op hun instinct. Het enige wat wij als ouder en/of verzorger mogen doen, is ze daarin begeleiden. Dingen leren en aanleren, maar hen ook helpen bij hun ontwikkeling. Als pedagogisch medewerker heb ik het voorrecht om ze te mogen verzorgen en ze heel veel liefde en genegenheid te geven. Ik werk sinds 2009 in de kinderopvang en vanaf 2013 bij Peuterplein in Renkum. Ik heb het hier geweldig naar mijn zin. Buiten het werk om ga ik vaak naar vrienden of familie toe voor een praatje en een bakkie koffie, kijk ik graag een filmpje en ga ik gezellig op pad met mijn drie mannen.

ANTOINETTE

Functie: Pedagogisch medewerker
Locatie: Mozartlaan Doorwerth
In dienst sinds: 2013
Aanwezig op: Ma – di – woe – vrij

Als kind wist ik al dat ik moeder en juf wilde worden. En beide wensen zijn uitgekomen. Ik hou van alle kinderen, maar vind de peuterleeftijd erg bijzonder. Ze staan zo open en enthousiast in het leven, zo onbevangen. Favoriet onderdeel van de dag is voor mij toch wel het kringetje. Dan wordt er voorgelezen, gezongen, spelletjes gespeeld, gesprekjes gevoerd, fruit gegeten en wat gedronken. Ook het verzinnen van thema’s en het uitwerken daarvan vind ik erg leuk. Vooral als ik zie hoe de kinderen er mee bezig gaan en er van leren. Ik ben supertrots op mijn peuters als ze goed voorbereid naar de basisschool gaan. Maar ook een beetje verdrietig. Want na zo’n lange tijd zitten ze ook in je hart.

JOYCE

Functie: Pedagogisch medewerker
Locatie: Europalaan Renkum
In dienst sinds: 2014
Aanwezig op: Ma – di – do

Hallo,

Samen met Sander en onze 2 prachtige dochters Fem (2018) en Noor (2021) woon ik in Elst. In mijn vrije tijd doe ik het liefst leuke dingen met mijn gezin, familie en vrienden. Als ik vrij ben ga ik ook graag hardlopen of boot-campen.

Werken met kinderen doe ik met ontzettend veel liefde en plezier. Het is bijzonder om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen. Het is een voorrecht dat ik daar deel van mag uitmaken. Er is toch niets mooier dan kinderen te stimuleren en te helpen bij hun ontwikkeling. Sinds november 2014 ben ik werkzaam bij Peuterplein Kinderopvang. In april 2021 heb ik mijn V V E certificaat behaald. Hierbij stimuleren wij kinderen vanaf 2,5 jaar om, spelenderwijs, bezig te zijn met taal, motoriek, rekenen en sociale vaardigheden. Met die ondersteuning kunnen deze kinderen een betere start maken op de basisschool.

Ik ben vooral te vinden op de locatie aan de Europalaan in Renkum.  Ik werk hier met ont-zettend veel plezier, ga graag met de kinderen naar buiten en knutselen behoort ook zeker tot mijn favoriete onderdelen van de dag. Ik hoop nog heel veel jaren bij Peuterplein te mogen werken.

WOUTJE

Functie: Pedagogisch medewerker
Locatie: Europalaan Renkum
In dienst sinds: 2016
Aanwezig: Di – woe – do

MARJOLEIN

Functie: Pedagogisch medewerker
Locatie: Hogenkampseweg Renkum
In dienst sinds: 2019
Aanwezig op: Di – do

Samen met mijn man en onze twee kinderen woon ik in Renkum. In mijn vrije tijd fiets ik graag op mijn racefiets, fotografeer ik graag en houd ik ontzettend van dieren en de natuur. Ook bakken vind ik erg leuk om te doen.
Sinds november 2019 werk ik op de Hogenkampseweg bij de peuterklas en de BSO en zorg ik met veel plezier voor jullie kinderen. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen voor mij zo bijzonder. Ik vind het erg leuk om de ontwikkeling van de kinderen te volgen en ze hierin te begeleiden. Maar vooral ook, plezier maken!

Ik hoop jullie snel te zien!