Hogenkampseweg  Renkum

Bredeplein Kinderopvang

Hogenkampseweg 43
6871 JK  Renkum
06 – 11 44 32 12

Bredeplein Kinderopvang

Europalaan 98a
6871 XX  Renkum
06 – 11 77 47 19

Peuterplein Kinderopvang

Mozartlaan 1
6865 GA  Doorwerth
06 – 21 18 08 78

Hogenkampseweg 43, 6871 JK

Maandag t/m Vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur

06 – 11 44 32 12

hogenkampseweg@bredeplein.nl

Bij Peuterplein KInderopvang creëren we een warme en stimulerende omgeving waar peuters van 2 tot 4 jaar zich optimaal kunnen ontwikkelen en plezier kunnen beleven. Gelegen binnen de vertrouwde muren van basisscholen De Atlas en De Keyenberg, bieden we een veilige en vertrouwde plek waar kinderen kunnen groeien, ontdekken en spelen.

Onze ervaren en liefdevolle pedagogisch medewerkers staan klaar om je kind te verwelkomen in een omgeving die afgestemd is op hun behoeften en interesses. Door middel van uitdagende activiteiten en speelse leermomenten stimuleren we de ontwikkeling van sociale, emotionele, cognitieve en motorische vaardigheden.

Bij Peuterplein streven we ernaar om elke dag een avontuurlijke en leerzame ervaring te bieden voor elk kind. We doen dit aan de hand van thema’s waarbij alledaagse zaken zoals de seizoenen, op vakantie, muziek en nog veel meer de revue passeren.

Onze faciliteiten zijn speciaal ontworpen om een veilige en stimulerende omgeving te bieden. Met ruime binnen- en buitenruimtes, speeltoestellen, educatief speelgoed en creatieve hoeken hebben kinderen volop mogelijkheden om te verkennen, te ontdekken en te groeien.

Tarieven 2024

 

Peuterspeelzaal: € 9,40 per uur – inclusief voeding, luiers en verzorgingsproducten.

Financiële tegemoetkomingen

Peuterspeelzaal

Peuters (vanaf 2 jaar) waarvan 1 ouder werkt of waarvan de ouders een uitkering ontvangen kunnen een inkomensafhankelijke bijdrage ontvangen voor 6 uur opvang per week (40 weken). Om de hoogte van de bijdrage te bepalen vragen wij een inkomensverklaring van de belastingdienst of uitkeringsinstantie.

Kinderopvangtoeslag

Voor kinderen van 2 – 4 jaar, waarvan beide ouders werken, is een kinderopvangtoeslag aan te vragen bij de Belastingdienst. Voor meer informatie ga naar www.toeslagen.nl, of gebruik de rekentool.

Veel gestelde vragen over Peuterplein – Hogenkampseweg Renkum

LRK nummer

Voor het aanvragen van kinderopvangtoeslag heb je het LRK nummer van ons nodig.
Peuterplein aan de Hogenkampseweg in Renkum staat ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang onder nummer: 162438096

GGD inspecties

De bevindingen van de GGD n.a.v. inspecties in het kader van wet- en regelgeving vind je HIER

Hoeveel weken per jaar is Peuterplein open?

Aan de Hogenkampseweg in Renkum is Peuterplein 40 weken per jaar, gelijk aan de basisscholen, open.

Wat zijn jullie openingstijden?

De locatie aan de Hogenkampseweg is maandag t/m vrijdag geopend van 8.30 tot 12.30 uur.

Hoe kan ik mijn kind inschrijven voor Peuterplein

Je kunt jouw kind inschrijven via de knop ‘Online inschrijven’ op deze pagina. Nadat we je inschrijving hebben ontvangen, kijken we of we jouw kind direct kunnen plaatsen. Wanneer we nog geen vrije plek hebben kom je op de wachtlijst. Zodra we een plek kunnen aanbieden, nemen we contact met je op.

Hoe vraag ik een rondleiding aan?

Je kunt een rondleiding aanvragen via de knop ‘Rondleiding aanvragen’ op deze pagina, of bel ons op nummer 06 – 11 44 32 12

Andere vestigingen van Peuterplein

  Renkum

  Europalaan 98a

  Doorwerth

  Mozartlaan 1